Volant Zámok Zabezpečenie Proti Krádeži Kabelka Zámok Auto S 2 Kľúče, Bezpečnostné Zamykanie Dodávky Univerzálne Uchytenie Väčšina Áut Vozidiel

  • €13.43
  • €29.86
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Sku: w324180

Popis:

Auto Ochrana tlačidiel je veľmi jednoduché použitie a prijíma dual anti-theft inovatívny dizajn, jednoduché použitie, či je vhodný pre mužov, alebo ženy.

Funkcie:

1. Double anti-theft.

2. Jednoduché použitie.

3. Robustné a odolné.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: o 65*5.7 cm/25.59*2.24 v

Produkt farba: červená žltá čierna

Produkt materiál: železo

Veľkosť balenia: o 33x11x7.5cm/12.99*4.33*2.95 v

Hrubá hmotnosť produktu: o 0,6 kg

Balenie Zoznam:

1*Auto Ochrana Volant Zámok

2*Tlačidlá

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Dva Kľúčové Obsiahnuté ] Môže byť použitý s kabelke a svoje osobné veci zamknuté spolu na sedadlo, Volant Zámok chráni vaše auto pred krádežou a prichádza s dve tlačidlá.

2.[ High ] Zámok volantu a sedadla pás základne v rovnakom čase, Volant Zámok Proti Krádeži Zariadenia je inovatívny dizajn, vysoká bezpečnosť a double anti-theft, anti-theft účinok je lepší ako jednoducho uzamknutie volantu.

3.[ Odolný Materiál ] materiál je balený okolo mimo, aby sa zabránilo poškriabaniu volant, Auto Volant Zámok je vysoký výkon-oceľ kábel, veľmi silný a odolný, viditeľné v noci za pridané zastrašovania a udržať svetlé farby.

4.[ Široko Používané ] maximálna dĺžka je 17 cm, Volant Zámky pre Automobily, ktoré sú vhodné pre väčšinu automobilov alebo dodávkové a Suv na trhu a môže byť použitý na uzamknutie volantu a sedadla.

5.[ Jednoduché Používanie ] Veľmi jednoduché použitie a môže byť rýchlo inštalovaný a odstránený v priebehu niekoľkých sekúnd, Auto Zámky Proti Krádeži môže byť uložené v rukavice okno alebo dvere bag, dokonca aj ženy možno ľahko nainštalovať.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: