12 Mriežky/Box Motýľ Nail Art Flitrami Kreatívny Dizajn Nechtov Flitrami na Strane Dekorácie na Nechty, potreby pre maliarov

  • €3.25
  • €6.13
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka

Sku: w374451

12 Mriežky/Box Nail Art Butterfly Flitrami Tvorivé Holografické Nechtov Flitrami pre Nail Art Začiatočníkov Praxi CIN6 899

Popis:

Funkcie:

Glitter Efekt: Nail art dekoratívne nálepky nie len účinnosťou lesk, ale hologramu je vaše nechty očarujúce a lesklé.Jedinečný dizajn vytvára oslňujúce nail art.

Vysoká Kvalita: Bezpečné nosenie na nechty, 3D nail flitrami sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré bude vaše nechty žiarivá a príťažlivá.

Špeciálna Výzdoba: Rozmanité nechtov prvky, aby vaše nechty umenie jedinečné.Je vhodný pre vás, aby si manikúru na všetky príležitosti vo všetkých ročných obdobiach

Kreatívne Dekor: klinec zobrazili kľúčové tlačidlá môžete použiť na DIY.Svetlé farby elegantné nechty kúzlo umožní, aby vaše nechty vyzerajú viac jemná.

Ľahko použiteľné: na Nechty, flitrami sú ľahko aplikovať na prírodné, alebo umelé nechty, tvorby vlastných nail art štýl a vaše nechty viac oslňujúci a očarujúce.

Špecifikácie:

Mterial: PET

Veľkosť: 13*5.3*1.2 cm

Váha: cca 28 g

Poznámky:

1. Vzhľadom na účinky svetla a streľba uhol, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb je znázornené na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie,prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky.Ďakujeme za pochopenie!

Balenie Obsahuje:

1 box* Nail Art Flitrami

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: