Ochrana Osobných Údajov Plot Obrazovke Umelé List Brečtanu Plot, Súkromie Obrazovky 19.68x19.68in ochrany Osobných údajov Plot, Balkón, Terasa, Vonkajšie Oplotenie Panel

  • €18.52
  • €37.04
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Umelé Leaf Zabezpečenie Rada

Sku: w477381

Odrážky:

1、vysokokvalitného Materiálu: výrobok je vyrobený z eko-šetrné a bez chuti vysoko kvalitného plastu.Na polyesterové vlákna čepeľ vyzerá prirodzene a nie vyblednutiu na slnku a daždi.To môže odolať vysokým a nízkym teplotám.Je to anti-aging a môžu byť použité v exteriéri, na dlhý čas.

2、Dekoratívne Panely: Každý zabezpečenie panel poskytuje oblasti pokrytia asi 50*50 cm/19.69*19.69 v a panel vyzerá skvele na steny, ploty, atď.Pridať dekoratívne panely do vášho domova, kancelárie alebo svadobné dekorácie, aby váš priestor vyzerať nové!

3、Realistické Umelé Rastlinné Steny: listy z umelých rastlín steny vyzerajú veľmi prirodzene, ktoré môžete urobiť akékoľvek vnútorné alebo vonkajšie oblasti bloom s jednoduchým pocit bez vody.Použitie zips alebo pásky na inštaláciu.Môžete orezať ich dostať na požadovanú veľkosť a tvar.To môže byť používané ako stenové dekorácie, plot, ochranu súkromia a ochranu obrazovky.

4、Zníženie Hluku: realistický listy môžu tiež pôsobiť ako čelné sklo, znižuje hluk z ulice a poskytuje extra pocit relaxácie.

5、Multi-účel: Umelá ochrana osobných údajov plot môže byť použitý na balkón ochrany osobných údajov tienenie, terasa, dekorácie, svadobné stena, bar dekorácie, obchodné podpísať dekorácie, reštaurácia dekorácie, atď.

Funkcie:

1.Trvalé a nemá vplyv počasia; UV-odolný; nebudú vyschnúť alebo upraviť aj v náročnom vonkajšom prostredí.

2.Jednoduchá inštalácia a jednoduché čistenie: mriežku na zadnej strane plotu môže byť bezproblémovo pripojiť, a zdobené a to je flexibilný a môže byť ohnuté na vôli; vinič listy môžu udržiavať evergreen vzhľad po celý rok bez zalievanie a orezávanie,ktorý sa ľahko čistí a udržiava.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: 50*50 cm/19.69*19.69 v, tráva výška je asi 5-10 cm/1.97-3.94 v

Váha: cca 700g

Balenie Zoznam:

1*Umelé Leaf Zabezpečenie Rada

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: