Maľovanie Podľa Čísel Pre Dospelých Začiatočníkov,DIY Maľovanie Podľa Čísel Súpravy Pre Dospelých, Deti Farba Súpravy Plátno Darčeky Umenie, Remeslá

  • €12.05
  • €15.44
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Plátno

Sku: w478307

[IDEÁLNY DARČEK ]: Tento DIY olej maľovanie podľa čísel je jednoduchý darček, pre dospelých, začiatočníkov, deti a študentov.môže zvýšiť inteligenciu, pestovať detí záujem na maľovanie.DIY maľovanie podľa čísel, jednoduché a ľahké použitie, každý to dokáže.

[ĽAHKO MAĽOVAŤ]: maľovanie podľa čísel pre dospelých je jednoduché, kód má označené farba poľa a plátno, tak dlho, ako je príslušný na kódovanie región zodpovedajúce použiť farbu na to.Mohli by ste zápas čísla, farby a obrázky na plátno na vyplnenie farbou, alebo to urobiť sám zmiešané farby, farby zo svojho štýlu.Nie je potrebné žiadne nadácie.

[RELAX & RELEASE] Zvolíte naše súpravy maľovanie, keď si hviezda, maľovať, budete mať veľa zábavy a užívať si pokoj.To je dobrý spôsob, ako relaxovať.

[DIY olejomaľba]:Po dokončení tejto farba čísla, môže sa stať dekoratívny výrobok.Úžasné olejomalieb bude jedinečné ozdoby pre obývacie izby, spálne, steny domov, kancelárií, hotelov a reštaurácií.Dlhodobé skladovanie, ukončené projekty môžu byť uložené na viac ako 10 rokov.

[Predtlačené Textúrou Plátno]: Vysoká hustota plátno je odolné a ľahko sa farbou, ľahko čitateľný čísla pomôcť identifikovať správnu farbu, ktorú chcete použiť; vychutnať nádherný forme všímavosti.

Farba: farba obrázok

Materiál: plátno

Veľkosť: 40x50cm

Obsah Balenia:

1 * Plátno

1 * Kreslenie

3 * Kefy

2 sady * Háčiky

1 sada * Farby

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: