Korálky DIY Príslušenstvo Prívesky, Vianočné Tému Pre Vianočný Strom Drevené Dieťa Hračku Dovolenku Dodávky Visí Ozdoby

  • €1.24
  • €1.65
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Názov Značky: firlar
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Sku: w478983

Featrues

1. Pôsobivé Kvality: korálky sú vyrobené z kvalitného dreva, dostatočne hrubé na to, aby to nebude zlomiť.Určite krásny kus, plnené zime pocit.

2. Roztomilý Modelov: lešteného prírodného korálky majú rozkošný snehuliak vzory, ktoré budú priťahovať pozornosť ľudí; kola orgánov, živé nos a oči budú pridávať ďalšie šťastný a slávnostnú atmosféru na vašej dekorácie.

3. DIY Gadget: drevené remeselné korálky sú vhodné pre vaše DIY činnosti, a mohli by ste mať nejaké remesiel s nimi, aby sa niektoré očarujúce girlandy, alebo môžete tiež sprevádzať vaše malé deti stráviť čas v rodine vytvárať krásne spolupracuje, ako spôsob, ako zvýšiť ich praktické schopnosti.

4. Široké Uplatnenie: krajiny perličiek dekoroch majú širokú škálu aplikácií, napríklad by ste mohli použiť, aby náhrdelníky, náramky, vlasové ozdoby, telefón, dekorácie, notebook, dekorácie, taška ozdoby alebo niektoré ďalšie, a sú vhodné pre mnoho príležitostí, ako sú svadby, narodeninové oslavy, školské aktivity a tak ďalej.

5. Darčekové Inšpirácie: Tento estetický drevené ozdobné korálky môžete dokonale hodí do každej obývacej alebo pracovného priestoru.Ideálny darček pre každodenné použitie.Darček sebe a svojej ochraňoval milenec zvláštne!

Špecifikácia

Materiál: Drevené

Farba: Multicolor

Veľkosť: Celková Dĺžka 20 cm; Bez Visí Lano: 16 cm

Balík Obsahuje:

1× Drevené Korálky Reťazec

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: